ORTODÒNCIA AMB BRACKETS DAMON SYSTEM®

L’ORTODÒNCIA AMB NOM I COGNOM DES DE FA MOLTES ORTODÒNCIES: AMPARO LACASA

L’ortodòncia amb braquets segueix sent la més coneguda i més utilitzada ja que és molt eficient i permet resoldre un gran ventall de casos diferents.

L’ortodòncia amb braquets és una tècnica que utilitza botons d’acer inoxidable fixats a les dents en una posició determinada. Pels brackets hi passen uns arcs de titani que apliquen la força necessària per a aconseguir els moviments desitjats.

 

Braquets Damon System®

Els braquets autolligables Damon System® tenen incorporat un mecanisme de tancament d’última generació que subjecta l’arc de titani, molt lleuger i amb memòria de forma, sense necessitat de lligadures metàl·liques o elàstiques (les típiques gometes de colors que utilitzen els braquets convencionals). Això disminueix la fricció, aconseguint un tractament més ràpid, més còmode i de molta més qualitat.

Les forces que aplica el sistema Damon® respecten els principis biològics de la boca, de manera que es realitzen els moviments necessaris d’una forma natural que resulta molt suau i poc dolorosa pel pacient.

Avantatges dels braquets Damon System ®

  • Somriures amplis i espectaculars.
  • Oclusió funcional.
  • Equilibri entre l’estètica dental i facial.
  • Tractaments més curts i còmodes que amb braquets convencionals.
  • Disminució de la necessitat de fer extraccions dentàries o cirurgia ortognàtica.