REHABILITACIÓ - %
19142
page-template-default,page,page-id-19142,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

REHABILITACIÓ

REHABILITACIÓ ORAL

La Rehabilitació Oral és el tractament de una o les dues arcades dentàries per tal de recuperar la forma, funciò i estètica perdudes

 

És la part més complexa de la Pròtesi dental perquè crea una nova relació entre els maxil·lars que ha de ser harmònica, indolora i estètica.

Els pacients tributaris d’aquest tractament es poden dividir en DOS grans grups:

 

A.- Pacients que perden peces dentals i no les reposen o que començen i deixen sense acabar un tractament de dues arcades i el  i també que per malaltia periodontal tenen mobilitats i molèsties, etc.

 

B.- Pacients que han desgastat les dents fins nivells que els provoquen molta sensibilitat i que son molt inèstètics per causa del BRUXISME. Aquesta és una patología que d’incidència gairebé epidèmica.

La REHABILITACIÓ ORAL soluciona manca de peces dentals o desgast excessiu de les romanents i desplaçaments fora del seu lloc i és per això que la seqüència típica del tractament comença amb

 

IMPLANTS DENTALS per poder posar les dents absents i acaba amb una

 

PRÒTESI FIXA que és el que lograra els objectius estètics i funcionals, encara que pot ser necessària la

 

ORTODÒNCIA per alinear correctament les dents i queixals.

 

La nostra Clínica està orientada a donar aquest servei, difícil i exigent, per mitjà dels nostres especialistes: Dra. Lacasa, Dr. Mora i Dr. Casaponsa . Tots tres son especialistes dedicats en exclusiva a la seva àrea.

 

UN ASPECTE A TENIR EN COMPTE

Quan cal una Rehabilitació Oral NO HI HA DRECERES perquè la seva necessitat suposa un profund deteriorament de les estructures orals. Si un queixal es perd i no es reposa dins un temps prudencial, les dents veines es desplacen crean espais que caldrà eliminar amb ortodòncia per allotjar-hi els implants. Si les genives pateixen Malaltia Periodontal, caldrà tractar-la.

La Rehabilitació Oral vol planificació i constància, sense presses i amb una comunicació ABANS DE COMENÇAR EL TRACTAMENT molt estreta entre el pacient i l’equip mèdic.

CASOS DE REHABILITACIÓ ORAL REALITZATS PEL DER. JAUME CASAPONSA A LA NOSTRA CLÍNICA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pròtesi dental de metall-ceràmica ben feta però que després de més de 20 anys deixa les arrels al descobert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pacient que es manté molt bé però que per Bruxisme per molt material dental

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pacient en curs de tractament amb les fundes provisionals posades

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Labor prèvia a la pròtesi relevant del Dr. Mora per “reconstruir ” la geniva entre els dos implants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Confecció de fundes provisionals a l’espera que la geniva s’hi adapti correctament