La Clínica

La Clínica Dental Gaset Lacasa va obrir les seves portes el mes de juliol de 1983 i ja des del principi la Dra. Lacasa s’ha ocupat de l’Ortodòncia i l’Odontologia Infantil mentre que el Dr. Gaset s’ha dedicat a l’Odontologia General i la Gestió de la Clínica. Aquesta última tasca està avui encomanada a la nostra filla major, l’Anna Gaset Lacasa.

 

Mai hem format part de cap mútua , per tant, el boca-orella ha estat la nostra principal font de pacients.

 

La selecció del nostre personal ha estat acurada i ens ha permès que avui siguem un conjunt de persones compenetrades i motivades per treballar amb dedicació i professionalitat.

 

La demanda de nous serveis ha fet que incorporem nous professionals: el Dr. Xavier Mora, que s’ocupa de l’àmbit de la Implantologia i del tractament de les malalties de les genives, la Periodontologia; el Dr. Casaponsa, dedicat a les Rehabilitacions Orals; el Dr. Núñez en l’àmbit de l’Odontologia General, Endodòncia i Estètica; la Dra. Casas, Odontologia Infantil i ATM i la Dra. Muela que reforça a la Dra. Lacasa en l’àmbit de l’Ortodòncia.

 

L’evolució de la nostra professió ha motivat que procurem facilitar la comunicació entre els nostres pacients i nosaltres, és per això que hem posat en marxa serveis com el de trucades recordatories , els pagaments amb la targeta de crèdit VISA, l’obertura d’una línia de crèdits del Banc de Sabadell que podem facilitar des de la mateixa clínica o en la confecció d’aquesta web amb la qual volem fer saber el que podem fer per vostè i la seva família, avui i des de fa trenta-sis anys!

 

Benvinguts sigueu i moltes gràcies a tots!

 

Enric Gaset i Amparo Lacasa

 

VISITA VIRTUAL

La Clínica Dental Gaset Lacasa és un espai modern, céntric, lluminós i on treballen dones i homes amb voluntat de donar solucions als teus problemes dentals

Per veure les fotos més grans clica al damunt