Coronavirus per microscòpia electrònica amb color artificials que mostra les espícules amb què s'adhereix a les cèl·lules sanes

ESPECIAL CORONAVIRUS A LA NOSTRA WEB

Especial coronavirus de la nostra web, gasetlacasa.com. és un recull pràctic dels canvis que patirà la nostra professió deguts a la pandèmia de la COVID-19. Està fet des del punt de vist del pacient per fer-li més fàcil l’adaptació a una nova manera de fer les coses on hi tindrà un paper fonamental. No és una publicació per informar-se del coronavirus i de la COVID19 en general.

El nostre àmbit de treball serà molt segur perquè DES DE SEMPRE HEM ESTAT UN COL·LECTIU SANITARI. Des del primer dia de classe a la facultat, el dentista comparteix la vida amb les infeccions i els microorganismes. En l’actualitat, tots els àmbits de contacte entre persones hauran de prendre unes mides sanitàries que no han pres gairebé mai. Per això LA CLÍNICA DENTAL ÉS UN LLOC SEGUR perquè sempre comptem que l’enemic el tenim a dins, encara que no el veiem.

Coronavirus per microscòpia electrònica amb color artificials que mostra les espícules amb què s'adhereix a les cèl·lules sanes

Aneu al dentista tranquils i penseu que L’ABANDONAMENT O EL NO ABORDATGE DE TRACTAMENT US PASSARÀ FACTURA en forma de majors problemes de salut i una necessitat cada cop més gran de major finançament per recuperar la salut.

Sobretot, no abandoneu la visita i la higiene dental anuals, que són la base del manteniment de la bona salut oral. Aquest és un prec especial per als nostres pacients, amb els que hem construït una relació professional que ha permès reduir la patologia oral i dental a la mínima expressió.

Visiteu la nostra web i informeu-vos. I si teniu una urgència, truqueu al telèfon de la Clínica i se us donaràn instruccions. Moltes gràcies!