Coronavirus. Què has de fer si has d’anar al dentista?

“Coronavirus. Què has de fer si has d’anar al dentista?” …, Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya per ajudar a fixar les idees al públic general que visita una clínica dental durant l’actual pandèmia de coronavirus.

El vídeo és estrictament visual, com veureu, i recrea la visita d’una pacient a una clínica dental reproduint els passos més novedosos que cal implementar per barrar el pas al coronavirus. Aquests passos fan referència a la pacient, al personal de la clínica i als altres pacients, encara que no s’esmentin.

Seguiu aquests consells quan visiteu la vostra clínica dental i, sobretot, no us relaxeu que el virus encara hi és. Seguiu els consells que donen les autoritats sanitàries, porteu sempre mascareta i renteu-vos les mans sovint amb aigua i sabó.

Ens ha cridat l’atenció al personal dental l’esforç que fa el sector sanitari i l’administració en general per fer agafar consciència que cal una distància física de separació i seguir un conjunt de mesures, dins dels establiments sanitaris, i la relaxació que observem en aquestes mesures i distàncies quan veiem el comportament del públic al carrer o dins d’altres establiments.

Mireu, és molt fàcil i és el que fem el personal sanitari davant la hipotètica presència d’un agent infecciós:

SI NO TENIU EVIDÈNCIA DE QUÈ HI ÉS, ACTUEU COM SI SIGUES SEGUR QUE HI ÉS!

La plana web del nostre col·legi, el COEC, està plena d’informació de la nostra professió, de consells dentals científics i d’altra informació que us pot ser d’utilitat. No deixeu d’entrar-hi!!

Clica sobre el logo per accedir al COEC, Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.