Sedació - Clínica Dental Gaset Lacasa
473
page-template-default,page,page-id-473,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SEDACIÓ EN ODONTOLOGIA

La sedació en odontologia és aconsellable quan al dentista li cal no estar pendent del pacient durant el tractament dental. En el cas d’un nen amb moltes càries dentals i que sigui especialment “mogut”, en una sessió es pot fer tot el tractament estant el pacient tranquil i perfectament controlat per l’anestesista i el dentista concentrat en la seva tasca.

 

En el cas d’un pacient adult amb diverses patologies, o tan sols antecedents, que convé no estressar, s’aconsegueix el mateix resultat: benestar pel pacient i concentració l’odontòleg.

 

També esta justificat en casos de persones que, per ocupacions diverses, els hi és més pràctic concentrar les tasques en sessions llargues i de força rendiment per evitar venir a la Clínica diverses cites.

 

En tots els casos el servei és realitzat per un metge especialista en anestesiologia i reanimació.

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb l’Anna Gaset i t’explicarà en detall el procediment i els honoraris de l’anestesista.