ODONTOPEDIATRIA - Clínica Dental Gaset Lacasa
466
page-template-default,page,page-id-466,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ODONTOPEDIATRIA

L’Odontopediatria té per objectiu la prevenció, diagnosi i cura de les malalties orals i dentals infantils i acaba quan totes les dents són d’adult.

 

Aquesta fase vital comença just quan els pares tenen la intenció de tenir un fill perquè és necessari realitzar abans de l’embaràs tots els tractaments que calguin com poden ser caries, endodòncies… on calgui aplicar anestèsia, ja que durant el primer trimestre de gestació, si hi hagués algun tractament a realitzar, no seria aconsellable usar anestesia per evitar malformacions al fetus.

1-ODONTOPEDIATRIA - gaset lacasa clinica dental
2-ODONTOPEDIATRIA - gaset lacasa clinica dental
3-ODONTOPEDIATRIA - gaset lacasa clinica dental
4-ODONTOPEDIATRIA - gaset lacasa clinica dental

En totes les fases vitals, la odontopediatra pot donar-te un bon consell

La mare que espera un bebè haurà de fer una bona higiene dental per tal de disminuir els bacteris patògens de la cavitat oral, per que aquestes passen al corrent sanguini arribant així al fetus.

La infància, a més, és una etapa de la vida de gran importància en la qual els més petits aprenen i absorbeixen de forma accelerada tot el que veuen al seu voltant. És per això que cal ensenyar a casa l’adquisició d’hàbits saludables i que l’equip d’Odontologia Infantil faci veure la clínica dental com l’àmbit natural per mantenir la salut i qualitat de vida.

Ens dediquem a l’Odontologia Infantil des de la fundació de la Clínica fa 36 anys

actualment s’hi dediquen tres professionals

les doctores Lacasa,Casas i Muela.

La Odontologia infantil abasta:

 

La prevenció i tractament de possibles malalties comunes de la boca, com son la caries i la gingivitis.

 

La prevenció i tractament de la malposició de les dents deguda manca o excés d’espai dels maxil·lars per allotjar les dents definitives.

 

La correcció de mals hàbits ( fer la pipa…), l’adquisició d’hàbits de higiene saludables i la insistència d’una bona alimentació per dur una vida sana.

A la Clínica Dental GasetLacasa tractem als nens fent servir un llenguatge entenedor i fent-los partícips a l’hora de realitzar el tractament dental. En el cas de detectar alguna anomalia, la Dra. Lacasa, cap del servei d’Odontologia Infantil, avaluarà la necessitat de corregir les malposicions de les dents als maxil·lars junt amb la Dra. Muela i la Dra Casas del manteniment de la boca en estat de salut.

IMG_0259W-450x300
EXTRACCIO D’UNA DENT DE LLET

Les dents de llet tenen dues funcions: mastegar i guardar l’espai per les dents definitives que les substituiran.

Com sovint aquesta és la primera ocasió en que l’infant visitarà la Clínica Dental posem atenció en fer el procediment senzill així el record serà molt bo i tornar al dentista tindrà com a precedent una visita agradable i tornarà a gust.

IMG_0291W-450x300
IMG_1203W-300x200
SEGELLAT DE FISURES

La caries és pròpia dels solcs i pous de la superfície de la cara triturant de queixals i dents que és on s’acumula la placa bacteriana. El tancament d’aquests solcs per evitar la caries dental és una mesura d’eficàcia contrastada i simple de realitzar.

L’obturació de compòsit està situada al fons del solc i al suportar poca pressió durant la masticació fa que duri molts anys en el seu lloc.

IMG_1204w-300x200
IMG_0488W-300x200
TRAUMATISME DENTAL

Per procedir a la reconstrucció de la dent: preparem la superfície dental amb àcid ortofosfòric i després d’afegir els adhesius, posem el composite amb un color i forma el més aproximats possible. Procedim a la polimerització i acabem de donar la forma i la lluentor que calen.  El resultat sol ser molt bo.

IMG_0496W-300x200
IMG_8072-e1446546378774-300x200
TANCAMENT DE DIASTEMES

Els diastemes són les separacions anòmales entre les dents. Es sol trobar freqüentment a l’arcada superior, entre les incisives centrals. En alguns casos, la causa del problema és el frenet labial superior i és necessari retirar-lo. El resultat sempre és excel·lent.

MG_1319-2
IMG_7935-300x200
FRENET LABIAL SUPERIOR

Els frenets orals estan formats per fibres de teixit connectiu que serveixen per mantenir els llavis o la llengua al seu lloc però que en cas de hipertròfia poden significar un problema estètic i funcional, i solen tractar-se en edats infantils.

La intervenció és molt senzilla i indolora. El resultat és molt bo.

 

IMG_8072-e1446546378774-300x200

SI VOLEU SABER MÉS SOBRE ELS TRACTAMENTS DE

 

ORTODÒNCIA EN GENERAL   O   ORTODÒNCIA INVISIBLE,

 

cliqueu a sobre de les imatges que veieu a sota

ortodoncia-1-360x240
inviseligne_Fotolia_-modificada40515653_S-640x440-1-450x300