La Clínica - Clínica Dental Gaset Lacasa
19385
page-template-default,page,page-id-19385,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

La Clínica

La nostra Clínica Dental va obrir les seves portes el mes de juliol de 1983. Del principi la Dra. Lacasa s’ha ocupat de l’Ortodòncia i l’Odontologia Infantil mentre que el Dr. Gaset s’ha dedicat a l’Odontologia General i la Gestió de la Clínica. Aquesta última tasca està avui encomanada a la filla major d’ambdós, l’Anna Gaset Lacasa.

 

Mai hem format part de cap mútua i el boca-orella ha estat la nostra principal font de pacients.

 

La selecció del nostre personal ha estat acurada i ens ha permès que avui siguem un conjunt de persones compenetrades i motivades per treballar amb dedicació i professionalitat.

 

La demanda de nous serveis ha fet que incorporem nous professionals: el Dr. Xavier Mora, que s’ocupa de l’àmbit de la Implantologia i del tractament de les malalties de les genives, la Periodontologia; el Dr. Casaponsa, dedicat a les Rehabilitacions Orals; el Dr. Núñez en l’àmbit de l’Odontologia General, Endodòncia i Estètica; la Dra. Casas. Odontologia Infantil i ATM i la Dra. Muela que reforça a la Dra. Lacasa en l’àmbit de l’Ortodòncia.

 

L’evolució de la nostra professió ha motivat que procurem facilitar la comunicació entre els nostres pacients i nosaltres: el servei de recall, els pagaments amb la targeta de crèdit VISA, l’obertura d’una línia de crèdits del Banc de Sabadell que podem facilitar des de la mateixa clínica o en la confecció d’aquesta web amb la qual volem fer saber el que podem fer per vostè i la seva família, avui i des de fa trenta-sis anys!

 

Benvinguts siguin els que ens visiten per primera vegada i moltes gràcies a tots!

 

Enric Gaset i Amparo Lacasa

 

VISITA VIRTUAL

Per veure les fotos més grans clica al damunt