Invisalign - Clínica Dental Gaset Lacasa
362
page-template-default,page,page-id-362,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

INVISALIGN®

enesima invisalign
Invisalign

INVISALIGN® és un tractament d’ortodòncia consistent en la col·locació d’una seqüència d’alineadors individualitzats i transparents i que ofereix òptims resultats.

 

L’odontòleg, certificat per INVISALIGN®, realitza un estudi diagnòstic de la maloclusió del pacient. El pacient, mitjançant un programa digital anomenat ClinCheck,  podrà visualitzar l’evolució i el resultat final del seu tractament.

Quines maloclusions podem tractar amb el sistema INVISALIGN®?

Actualment, és un sistema tan avançat que permet tractar pràcticament totes les maloclusions dentals. És a dir, totes aquelles que podem tractar amb bràquets, les podem tractar igual de bé amb Invisalign®.

Avantatges
 • ESTÈTICA
  • Pràcticament no es veu, perquè al ser un material transparent es mimetitza amb les dents.
 • CÒMODE
  • És un sistema que treballa amb forces molt lleugeres i per aquest motiu les molèsties que pot generar són mínimes. A més, al ser un material tan fi, és difícil que apareguin ferides a la boca.
 • MÒVIL
  • És un sistema que es pot posar i treure pel mateix pacient. Durant els àpats cal treure-se’l, permeten al pacient menjar tot tipus d’aliments sense restriccions.
 • SALUT PERIODONTAL
  • Al ser un sistema mòvil, permet rentar-se les dents com si no portèssim cap tipus d’aparell, fent més fàcil el raspatllat i evitant així possibles problemes gingivals, taques, i fins i tot càries.
 • VISUALITZACIÓ DEL RESULTAT FINAL
  • Un cop la doctora hagi fet l’estudi del cas, el pacient podrà observar mitjançant el software Clincheck, l’evolució del seu tractament com també quin serà el seu resultat final.
A qui va dirigit?

Als adolescents i als adults, no als nens.

Preguntes més freqüents

Amb quina freqüència visitaré a la doctora?

A la nostra clínica citem els pacients cada 4 setmanes, sobre tot al inici del tractament. Un cop resolta l’adaptació del pacient a la mecànica de tractament, en alguns casos es pot espaiar a les 6 setmanes.

Quan de temps s’utilitza cada alineador?

Els alineadors cal canviar-los cada 15 dies. En la última etapa del tractament, a criteri de la doctora, els alineadors es canvien cada 7-10 dies.

Quan dura un tractament de Invisalign®?

Depèn de la malaoclusió inicial. Hi ha casos senzills o petites recaigudes que es corregeixen amb 4-5 mesos, però en la majoria dels casos, per corregir una malaoclusió, el temps variarà entre l’any i mig i els dos anys. S’ha de pensar que portar els alineadors no es una incomoditat i el pacient entén que la pressa es enemiga del resultat final.

És dolorós?

Algunes persones poden sentir una petita molèstia temporal durant els primers dies que es posen un alineador nou. Això és normal i es descriu normalment com una sensació de pressió. És senyal de que els alineadors estan funcionant bé i les dents es van movent. Aquestes molèsties solen desaparèixer en un parell de dies.

Afecta a la parla i al menjar el Invisalign®?

La parla no es veu afectada pel fet de portar alineadors. Al principi, podem tenir petites molèsties d’adaptació que es solucionen a les 24-48 hores de portar-los. Els alineadors estan perfectament polits i això no provoca cap tipus de problema.

Per menjar no suposen cap problema; es més, el pacient té la llibertat de treure’s els alineadors, menjar i raspallar-se bé les dents posteriorment.

Puc fumar amb els alineadors?

No s’aconsella fumar amb els alineadors posats, ja que aquests es poden tacar o descolorir

 

Vídeo de mostra d’un ClinCheck de Invisalign realitzat per la Dra. Lacasa:

El Clincheck és la simulació de tot el tractament del pacient, generada a partir dels registres i radiografies del pacient, que ens mostra en quin moment haurem de canviar l’alineador.  El estat final és el que el ortodoncista es proposa com objectiu donat els diferents elements individuals del pacient, com poden ser constitució, creixement, hàbits, absències patologies associades, etc.

 

Aquesta simulació es presenta al pacient ABANS d’iniciar el tractament perquè hi doni el seu vist-i-plau.

 

Gràcies a la col·laboració d’un pacient de la clínica, us mostrem el seu Clincheck, es tracta del Cas 1, de qui veureu a sota les fotografies d’inici i final de tractament.

 

Veieu-lo diverses vegades: pràcticament es mouen TOTES les seves dents i queixals.

CASOS CLÍNICS

Cas 1

Pacient de 28 anys que ve a la consulta per tractament ortodòntic estètic. Es diagnostica una compressio bimaxil·lar, apinyament superior i inferior, mossegada oberta anterior i mossegada creuada de la incisiva superior esquerra.

IMG_0447
IMG_5975

Cas 2

Adult de 50 anys d’edat ve a la consulta per millorar la seva estètica dental. És un cas que presenta implants osteointegrats col·locats a nivell posterior i vol resoldre l’apinyament a nivell anterior. Els implants dentals són fixes, units a l’os i poden limitar el moviment dental desitjat a les dents restants.

Al final del tractament, a més de posicionar bé les dents, la salut periodontal del pacient ha millorat. Quan les dents es troben ben alineades, el raspallat és més eficaç,  disminueix l’acumulació de placa i millora la salut periodontal.

Cas 3

Pacient adult de 32 anys que ve a la consulta per millorar la seva estètica i funcionalitat dentals. Presenta mossegada creuada dreta i d’una incisiva superior, apinyament inferior, desplaçament de la línia mitja inferior i tendència a la protrusió mandibular

IMG_0364
IMG_2343

Cas 4

Pacient adult de 39 anys que ve a la Clínica per millorar la seva estètica i la funció masticatòria. Presenta apinyament en maxil·lar superior sever, maloclusió classe II bilateral completa i mossegada oberta anterior.

invisalign adult 2 web 2019
invisalign 1 web 2019